• Novinky

            • Otvorenie Strednej športovej školy v Poprade

            • Dňa 5.9.2022 sa pri príležitosti otvorenia Strednej športovej školy v Poprade uskutočnilo priateľské hokejové stretnutie medzi zamestnancami PSK a primátormi a starostami PSK. Zápasu sa zúčastnil aj náš pán riaditeľ Mgr. Tomáš Kirňak, ktorý mál tú česť si zahrať po boku Dávida Skokana (HK Poprad), resp. proti Patrikovi Svitanovi (HK Poprad). Zápas symbolickým hodením puku otvoril prezident SZĽH a bývalý špičkový hokejista Miroslav Šatan.

               

              publikované dňa: 22.9.2022

            • Via Historica

            • Cesta Slovenskou históriou od útlaku k obrodeniu alebo od Viedne k Štúrovcom

              publikované dňa: 8.9.2022

            • Zelená otvoreným školám

            • https://www.minedu.sk/zelena-otvorenym-skolam/

              Bezpríznakovosť

              Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa/žiaka (Príloha č.1).

              Podávajte cez EDUPAGE, ak máte prístup k svojmu kontu.

              Ospravedlnenie neprítomnosti

              Podľa rozhodnutia ministra školstva rodič môže svojím rozhodnutím ospravedlniť žiaka na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) aj z dôvodu ochorenia. Pri absencii viac ako 5 po sebe idúcich vyučovacích dní z dôvodu ochorenia musí žiak predložiť „Potvrdenie od lekára“ od všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý má vedomosť o prebiehajúcom ochorení (bez obmedzenia počtu ospravedlnení počas školského roka).

              COVID_2022-23.pdf

              Príloha č. 1.pdf

              vstup_do_priestorov_skoly.pdf

               

              publikované dňa: 2.9.2022