• Novinky

            • Mladí lídri

            • Naši maturanti absolvovali prednášku, kde im Mladí lídri dali motivčné rady do života po škole, ako na sebe môžu viac makať. Aké je to študovať v zahraničí a aké na Slovensku, keď sa popri škole chcú skutočne upatniť. 

            • Biela pastelka

            • Naša škola sa v termíne od 18.09.2023 – 22.09.2023 zapojila do finančnej zbierky BIELA PASTELKA, ktorú organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska.

              V tomto roku ide už o 22. ročník celonárodnej verejnej zbierky na pomoc nevidiacim a slabozrakým občanom. Výnos zbierky je každoročne použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie, teda na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľudom pomáhajú začleniť sa do bežného života – napr. kurzy chôdze s bielou palicou,  kurzy čítania a písania Braillovým písmom, kurzy práce s výpočtovou technikou a iných špeciálnych zručností, ktoré im pomáhajú žiť plnohodnotný život.

              Naši dobrovoľníci z IV.NA triedy sa celý týždeň snažili a oslovovali žiakov, pedagogických aj nepedagogických pracovníkov našej školy. Chceme veľmi pekne poďakovať za Vaše dobrovoľné príspevky a Veríme, že sme pomohli a prispeli na správnu vec.  ĎAKUJEME